Wednesday, June 30, 2010

love this song....!

Ek Pal Mein Kya Se Kya Hua Jadoo Sa Kya Chala
Tujh Se Juda Hua Tho Aaj Khud Se Juda Hua
Ek Pal Mein Kya Se Kya Hua Jadoo Sa Kya Chala
Tujh Se Juda Hua Tho Aaj Khud Se Juda Hua..

Aaye Yaad Teri Aaye..oooo..jaaye Jaan Bhi Na Jaaye
Aaye Yaad Teri Aaye..oooo..jaaye Jaan Bhi Na Jaaye

Suna Suna Sa Hai Mausam Ojhal Si Shyam Hai
Tanhan Tanhan Sa Har Rastha Tanhan Makaam Hai
Gum Sum Gum Sum Si Lagthi Hai Aayi Hai Jo Hawa
Chupke Chupke Sab Se Chupke Rotha Hai Aasmaan
Bejaan Dhadkane Meri Aankhon Mein Hai Dua
Tujh Se Juda Hua Tho Aaj Khud Se Juda Hua..

Aaye Yaad Teri Aaye...jaaye Jaan Bhi Na Jaaye

Kisne Socha Tha Aisa Bhi Aayega Ek Din
Khaali Khaali Honge Har Palchin Tere Bin
Bechaini Hai Bethaabi Hai Dil Hai Bhuja Bhuja
Maara Maara Dewaano Sa Phirtha Yahan Wahan
Saansein Ruki Ruki Meri Khamosh Hai Sadha
Tujh Se Juda Hua Tho Aaj Khud Se Juda Hua..

Aaye Yaad Teri Aaye...jaaye Jaan Bhi Na Jaaye

Ek Pal Mein Kya Se Kya Hua Jadoo Sa Kya Chala
Tujh Se Juda Hua Tho Aaj Khud Se Juda Hua..
Aaye Yaad Teri Aaye...jaaye Jaan Bhi Na Jaaye

p.s this song is from the movie "UGLY AND PAGLI", starring mallika sherawat and ranvir shorey.

Monday, June 28, 2010


I love tags. Period.
So when I came across this (read, open) tag on chanz blog, I immediately scrolled down to see if I have been tagged...!! To my relief, it was an open tag, so hah, here I am. The motive of this tag too is to share more about you with others. Narcissists like me, just need a small bit if inkling to do the same.

Same questions can be passed on or the writer can change ‘em. Chanz went ahead with the same set of questions and I guess I too will do the same.

So here’s starting to answer the interesting set of questions.

1. What one material thing are you hoping/ scoping to inherit?

Ans: recently saw this movie called “grey gardens”, loved it (must watch). Grey gardens basically is a beautiful house (located in a country side) surrounded by greenery, beauty and yea the beach. So, me too hopes and probably will scope (well, not sometime in near future) to have such a house, in a beautiful locale, probably by a beach side or maybe in Ireland. Coming to the interiors, it will have the old 19th century feel to it. It will be very very classy. With a fireplace, opposite to which will be a rocking chair, sitting on which I ll read my books. Me, my books, the fire and home sweet home. Heyyyyyy....... I forgot the cup of coffee (espresso) after all it will be quite cold, because of the snowfall outside.
Okie, I think I have already gone too far, so going to the next question, before it’s too late to turn back.....!

2. You're driving. It's great weather. Attractive member of opposite sex in expensive car looks at you and half-smiles. You're in a relationship. Do you return the look and half-smile back?

Ans: well, strange as it may sound, I usually don’t have a thing for good looking rich boys (I say usually because the “great weather” is not into consideration here...!). I hate them because I feel they are snooty and overtly sure of themselves (if you get what I mean...!). So summing up I think good weather or bad, rich cute guys are still a turn-off for me.

3. Can't smell or can't taste? For six months, and if you had to chose, would you rather lose your sense of smell or not be able to taste anything?

Ans: smelling something good, and not being able taste it would surely be devastating (atleast for me)....!! will go with “no smell” option.

4. Pick a situation. You're 42. Would you rather go without sex for three years and win a lottery after that, enabling you to never have to work again? Or
b. Get twice the lottery money now (at 42) but have your partner sleep with your boss?

Ans: situation 1.for obvious reasons, no partner sharing for me. What makes things more easier is the fact that I am not greedy (jk)

5. What's a quicker turn off, bad pronunciation or maroon lipstick?

Ans: bad pronunciation. Have seen many a women carry off maroon lipstick with such elegant ease.!! Moreover bad pronunciation is a killer for a conversation as one looses interest because the mind is busy correcting the mistakes....!

6. Would you rather your kid turn out to be a nymphomaniac or gay?(For my amusement, please answer in the format: I would rather my kid be ---)

Ans: I would rather my kid be a nymphomaniac. This one was easily the HARDEST. The only think that helped me make my decision was the fact that I would not want my kid to be a gay, so..... the choice was made easy and early (even though I hate it).

7. For which one thing have you not forgiven your mother?

Ans: can’t think of anything (I tried hard....!). Well I am sure there are many things....!! will add as soon as I remember (:P)

8. Would you rather go bald or lose your front tooth?

Ans: I love my hair...!! not that I hate my tooth, but as they say, it’s all relative...! ;)

9. Your sibling is sleeping with your married close friend. Who do you go to first, sibling or married close friend?

Ans: being me, I ll take most of the time absorbing the fact and coming out from the shock of it. My decisions are most of the time, unpredictable and surprise me..! so totally unsure. Maybe I ll go to my sibling, maybe...!

10. When was the last time you cried that wasn't while watching a movie?

Ans: 17.06.10 (thank god the reason was not asked, mine was so silly and stupid..!)

Haaah...! That was fun, now according to the rules; all those who read it are applicable to write this post in their respective blogs. But I am totally aware of the fact that most of my blogger friends are not at all into the tag stuff...! Sad. But I would love to see atleast a few of you guys do this tag, It ll be fun to know more about you guys...!

Ciao, till the next tag...!

Thursday, June 24, 2010


I had heard a number of stories related to the post exam (read last exam of engineering) syndrome. Seniors used to tell how the devil-may-care attitude would go down in the drain.....! I knew I would be acquainted with it, sooner or later. But little did I know, that these worry worms are gonna get me as soon as this. I mean WT*,, it’s only been two days since I gave my last exam. I am supposed to be enjoying, shopping, or doing other things, thinking about which I used to get the drive to study....!!

But here I am (minus the spunk). Getting super duper worried tense and frustrated. About what you ask.......?? One word for you guys...! FUTURE (with capital F). Innocent as it may sound, but these days it has become one word which drives me to wits end. Aaarrrgggggghhhhh....!

I fail to understand, why suddenly anybody and everybody has become so concerned and worried about my future. From relatives to friends, neighbours to cousins...!! I won’t be surprised if tomorrow morning the dhoodhwala asked me the same thing “didi, aage ka kya soocha...?”.

You guys must be wondering, what’s about these innocent sounding questions that making me so crazy (actually crazy is a very mild world, they make me pull out all my hair grrr, and mind you I LOVE my hair). The thing is that, I haven’t decided anything. Yea. I don’t even have a slightest idea as to what I have to/want to do....! A job? Further studies...? Anything else...? Nothing else :P ...?

Blank blank blank...! I know nothing. I can’t understand why people can’t just mind their own business. Already I am so pissed off at myself, for being so indecisive (1 min- a job, after 5 mins- I think I should study, after 15 mins- job = money=wow, after half an hour – I am young abhi, I should study........... goes on and on,,,, at one point I was even considering English honours..!). Last thing I want is a bunch of people dancing on my head and baffling me.

Okie, any sort of career related guidance/information/suggestion is welcome....!

p.s I am an electronics and communication engineer... freshly out of college, into the big bad world...!


hey when is the next post comingn here

This comment by my dear friend R.Ramesh forced me to write this micro-mini post to let you guys know that i m alive and kicking, moreover done with my final exams.

will shortly be coming up with a rocking post, have loads to share...!

take care everyone..!

Saturday, June 5, 2010

short post...!

OK...! I am here to write my shortest post. These days i m into micro blogging you see...! Moreover don't have the time for my long-longing, never-ending posts. been getting a lot of complains about the size of them. well, size matters...!

These days am totally into studying (sounds strange.....coming from me... i know!!!!!). Well the time is short and the syllabus is HUGE. The pressure to perform is immense. So most on the time i m on the phone. HEY. Don't get me wrong. Actually we study on the phone (me and my friends). Through conference, explaining each other whatever we have learned. sounds strange...? NO. its actually a great idea. Should try it sometime, if you are a student, that is.....!! Rest of the time i am sleeping, even though studying is said to be the least energy requiring activity.... its totally drains me...!! Never ever do i feel as lethargic and woozy as in the days of exams....! phewww

Now see, i am getting at it.... the habit of mine to just keep on writing and writing. I ll apply the brakes here, right here, before I change this short post into my trademark ones....!

OK then
wish me luck and do pray for me :)